Godziny otwarcia
Poniedziałek
6:30 - 10:00
11:45 - 16:00
12:00 - 22:00
12:00 - 23:00
Wtorek
6:30 - 10:00
11:45 - 16:00
12:00 - 22:00
12:00 - 23:00
Środa
6:30 - 10:00
11:45 - 16:00
12:00 - 22:00
12:00 - 23:00
Czwartek
6:30 - 10:00
11:45 - 16:00
12:00 - 22:00
12:00 - 23:00
Piątek
6:30 - 10:00
11:45 - 16:00
12:00 - 22:00
12:00 - 23:00
Sobota
7:00 - 11:00
-
12:00 - 22:00
12:00 - 23:00
Niedziela
7:00 - 11:00
-
12:00 - 22:00
12:00 - 23:00
Pasjonat kulinarny z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej. Absolwent szkoły gastronomicznej o specjalizacji kucharz, który swoje umiejętności rozwijał, pracując w wiodących restauracjach Warszawy, takich jak Dyspensa, Amber Room i Wino Sfera. Swoje doświadczenie kulinarno-organizacyjne rozszerzał prowadząc cateringi dla znanych postaci z polskiego świata filmu i sportu. Gotowanie to jego życiowa pasja, co potwierdzają liczne uczestnictwa w konkursach kulinarnych oraz zdobywane szkolenia, w tym specjalistyczne kursy kuchni azjatyckiej. Pasja do podróży pozwoliła mu zgłębiać smaki kuchni europejskiej, od Albanii przez Francję po Włochy. Jego dania, przygotowywane z głęboką miłością i dbałością o detale, odzwierciedlają jego nieprzeciętny talent i smak. Szef kuchni, który swoim podejściem i zaangażowaniem zdobył uznanie zarówno wśród gości, jak i w środowisku kulinarnej elity. Jego motto brzmi: „Rzeczy niemożliwe robię od ręki, na cuda trzeba chwilę zaczekać”.